Meteoroloji, Trakya için buzlanma ve don uyarısında bulunurken, Doğu Karadeniz kıyıları ile Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş'ta kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden uyarılar gelmeye devam ediyor. Meteorolojiden yapılan değerlendirmelerde, Trakya için buzlanma ve don uyarısında bulunurken, Doğu Karadeniz kıyıları ile Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş'ta kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Hafta sonunda Trakya'da buzlanma ve don olayına dikkat

Bu gece ve hafta sonu Kırklareli ve Edirne çevreleri ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmekte.

Doğu Karadeniz kıyılarında cumartesi günü çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Doğu Karadeniz kıyılarında 01.12.2018 Cumartesi sabah saatlerinde başlayacak sağanak yağışların akşam saatlerine kadar Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarında (Arhavi, Hopa, Kemalpaşa) çok kuvvetli (40-80 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş'ta kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş'ta bugünkü (30.11.2018 Cuma) sağanak yağışların zaman zaman kuvvetli olacağı ve gece saatlerine kadar metrekareye 30-60 kg yağış meydana getireceği beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskınları ve yıldırım düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı. (İLKHA)