Haber Merkezi

Van İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 25 adet kaçak telefon yakalandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Van il merkezinde ve ilçelerinde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs/şahısların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmaların devam ettiğine vurgu yapıldı.

Açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce, 4 Eylül Salı Günü İlimiz İpekyolu İlçesi Selimbey Mahallesi Melen Caddesi üzerinde yaya M.D. isimli şahsın elinde bulunan poşette yapılan aramada, toplam 25 Adet Kaçak Cep Telefonu ele geçirilmiştir. Olayla ilgisi olan M.D. isimli şahıs hakkında 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapılmıştır. İlimiz merkezinde ve İlçelerimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir.' İfadelerine yer verildi. İLKHA